Webinar toekomstperspectief vrijetijdsector Webinar toekomstperspectief vrijetijdsector
Back Back Nieuws

Webinar toekomstperspectief vrijetijdsector

23 november 2020

Via de gratis online lunchbijeenkomst Trendrapport Live, krijg je informatie over het toekomstperspectief van de vrijetijdssector. Je krijgt een interactief programma over de toepassing van scenario’s en trends. Dit om je eigen doelen en acties goed te kunnen onderbouwen voor 2021. Trendrapport Live 2020 vindt plaats op maandag 7 december.

Trendrapport Live 2020: toekomstperspectief

Centraal staan de vier toekomstperspectieven die CELTH voor de sector ontwikkelde. De perspectieven die genoemd worden, zijn business as usual, de survival of the fittest, business as unusual en een getransformeerde bezoekerseconomie. Hierbij is er dus mogelijkheid tot een gecontinueerde groei bezoekerseconomie, een ingestorte bezoekerseconomie, een bezoekerseconomie in transitie of verantwoord toerisme. Deze exploratieve scenario’s worden namens CELTH gepresenteerd door lector scenarioplanning Albert Postma. Hier gaat sectorspecialist leisure van ABN-AMRO, Stef Driessen op in door het financiële perspectief te schetsen.

Reflectie van de branche

Tijdens Trendrapport Live 2020, is naast de bovenstaande punten ook aandacht voor een reflectie vanuit ondernemers, marketing en overheid. Zij geven een stukje informatie en ervaring uit de realiteit. Met Luke Slager van Molecaten, Martin Cnossen van Merk Fryslan en Martijn van Vliet van de gemeente Amsterdam. In anderhalf uur tijd word je meegenomen in de perspectieven en lichtpunten die de toekomst kan bieden.

Registreren voor de online bijeenkomst kan hier.  

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!