Back Back Nieuws

VVV Zuid-Limburg verzorgt groepsboekingen voor vernieuwde Pinkpop Expo

10 mei 2013
Sinds 2011 heeft Buro Pinkpop in Geleen de beschikking over een Expositie ruimte die periodiek ingericht wordt. De eerste Expositie betrof de beginjaren 1970-1986 van Pinkpop, de Geleen jaren. Deze Expositie was voor de liefhebber een absolute aanrader om te bekijken. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de tweede Expositie ‘Pinkpop Historie, 1970-2012’ die vanaf 20 mei van start gaat. Madi zal gedurende die opening een akoestisch optreden verzorgen. Zij opende in 2011 het Pinkpop festival van dat jaar. Nieuw is dat de Pinkpop Expo vanaf heden ook geboekt kan worden door groepen en daar is waar Buro Pinkpop VVV Zuid-Limburg exclusief voor in de hand heeft genomen.

Pinkpo Expo 
De Pinkpop Expo neemt je mee terug in de tijd van Pinkpop. Bekijk legendarische foto’s van de vele bezoekers of artiesten als Mick Jagger, Sting, Bono maar ook van de huidige artiesten die actief zijn. Of ga achteruit zitten in de Pinkpop bioscoop voor de echte Pinkpop beleving. Naast de foto’s en videobeelden vind je in de Pinkpop Expo ook historische documenten zoals eerste begrotingen, contracten van bands destijds, vergunningen en briefwisselingen. Je krijgt zo een idee van hoe het organiseren van een popfestival er aan toe gaat.

Groepsarrangementen
VVV Zuid-Limburg gaat de groepsarrangementen exclusief voor Buro Pinkpop verzorgen. Hiertoe hebben ze verschillende arrangementen ontwikkelt die meer dan de moeite waard zijn voor de Pinkop-liefhebbers. Naast een bezoek aan de Expo zijn er koppelingen mogelijk met een bezoek aan het evenementterrein (Megaland) of een bezoek aan de bierbrouwerij van de Pinkpop-hoofdsponsor Brand. Het is zelfs mogelijk om het vervoer naar de diverse locaties te  verzorgen in een echte oldtimerbus die rechtstreeks uit de beginjaren van Pinkpop lijkt te zijn geslopen.

Natuurlijk zijn er naast de entree ook speciale activiteiten te boeken bij de Expo zelf. Denk hierbij aan een popquiz of bijvoorbeeld een presentatie van Mister Pinkop himself, Jan Smeets. Want niemand kan natuurlijk meer smeuïge verhalen vertellen over Pinkpop vertellen als de directeur van het festival. Smeets staat garant voor verrassende details, aparte weetjes en nooit gehoorde anekdotes die uniek zijn voor een dergelijke groepsactiviteit. Al met al zal het een groepsactiviteit worden waar nog lang over nagepraat zal worden bij het bedrijf, de sportclub of de familie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!