Back Back Nieuws

VVV Zuid-Limburg brengt groepsaanbod in kaart

16 september 2014
VVV Zuid-Limburg heeft de afgelopen periode hard gewerkt om het groepsaanbod in de regio overzichtelijk in kaart te brengen. De groepsactiviteiten zijn als totaaloverzicht in de brochure ‘Groepswijzer Zuid-Limburg’ geplaatst. De ervaring leert dat de regio sinds jaar en dag zeer geschikt is voor groepsbezoeken van verenigingen, personeelsuitjes en familiebezoek. Voor zowel meerdaagse als kortstondige groepsactiviteiten is er een breed scala van aanbod in de regio. Zowel actieve, alsook bourgondische en educatieve activiteiten worden door diverse ondernemers aangeboden.

De regio VVV telde uiteindelijk méér dan 200 groepsactiviteiten, die allemaal via VVV Zuid-Limburg te boeken zijn. Dit aantal maakt het voor organisatoren van groepsactiviteiten aantrekkelijk om contact op te nemen met de VVV en zich te laten adviseren of naar wens een programma op maat te laten samenstellen. De ‘Groepswijzer Zuid-Limburg’ is onlangs verspreid over de VVV Limburg Winkels en VVV Servicepunten in de regio. Daarnaast is de brochure door geïnteresseerden ook gratis op te vragen via een mail naar reserveringen@vvvzuidlimburg.nl en digitaal te bekijken.

Overzichtelijk in de Groepswijzer
De Groepswijzer is een compacte brochure geworden boordevol originele groepsactiviteiten. De gethematiseerde programmaonderdelen geven een compleet beeld van de vele mogelijkheden die op het gebied van groepen worden aangeboden. Daarnaast zijn deze activiteiten overzichtelijk opgenomen op de website.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!