Vruchtbare zakelijke events bij de OlmenhorstVruchtbare zakelijke events bij de Olmenhorst
Back Back Nieuws

Vruchtbare zakelijke events bij de Olmenhorst

09 augustus 2017

In het najaar staat de 24ste editie van de jaarlijkse Zelfpluk alweer voor de deur. Vanaf 16 september is het grote publiek welkom op Landgoed de Olmenhorst.

Het plukken van het fruit kan ook een unieke en symbolische activiteit zijn voor een zakelijk evenement. Als je in het najaar een vergadering of bedrijfsfeest organiseert op het Landgoed kun je tussendoor samen de boomgaarden in trekken en eigenhandig het fruit van de bomen plukken. Met een selecte groep kan dat zelfs al vanaf begin september. Extra speciaal is het om dit van een adoptieboom te doen met naambordje en logo van het bedrijf. Met het geplukte fruit kan je tarte tatin maken, de appels laten persen tot cider of andere activiteiten voor een geslaagde relatiedag.

Een zakelijk event op het Landgoed

Ook in het najaar is het heerlijk vertoeven op het Landgoed. Van september tot oktober hangen de bomen vol met vruchten en vlak daarna nemen de boomgaarden de herfstkleuren aan. Een uitzonderlijke plek in de Randstad voor een inspirerende vergadering, een uitgebreid diner, kookworkshops of schapen drijven. Ook kan de Olmenhorst een bier- of champagne proeverij voor je organiseren.

Het Landgoed heeft diverse locaties voor een bedrijfsevent of vergadering. Neem bijvoorbeeld het Boshuis, een pittoresk houten huisje ten midden van de perenboomgaarden. De Tent en het groene veld eromheen is erg geschikt voor een borrel, festival, feest, informeel diner of diverse activiteiten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!