Back Back Nieuws

Voorbereidingen Best of Events International 2016 bijna afgerond

15 december 2015
Best of Events International 2016 (BOE) is binnenkort en de organisatie is er bijna klaar voor. De internationale beurs voor belevenismarketing opent haar deuren in het Westfalenhallen Dortmund Exhibition Centre op 20 en 21 januari met een recordgrootte en talrijke innovaties. Beurshal 5 zal dit jaar ook gebruikt worden. Voor het eerst is Messe Westfalenhallen Dortmund GmbH de organisator. ‘Samen met bewezen partners, zet BOE 2016 een stap in de toekomst,’ zegt Sabine Loos, CEO van Westfalenhallen Dortmund GmbH, trots.

Benelux
Met meer dan 10. 000 bezoekers, is BOE is een ontmoetingsplaats voor eventprofessionals en een must voor marketingbeslissers. Meer dan 400 exposanten staan in 2016 klaar om bezoekers te ontvangen. Van de buitenlandse exposanten vormen bedrijven uit de Benelux verreweg de grootste groep. Vanwege de grote vraag naar standruimte wordt Hal 5 dit jaar ook gebruikt. De producten en diensten van de exposanten hebben betrekking op alle relevante onderwerpen en segmenten van de evenementenbranche.

Beursconcept
Eén van de nieuwe exposanten bij BOE is Production Rebron Groep AG (PRG XL Video), een toonaangevende full-service aanbieder voor de evenementenbranche die onder andere bureaus, bedrijven, organisatoren en televisiezenders als klant heeft. Het bedrijf laat, op een standruimte van bijna 4. 000 vierkante meter, de productie van een evenement in alle fases zien. Van conceptontwerp en repetities tot uitvoeringen. De Duitse Duurzaamheid Award wordt als voorbeeld gebruikt. Er is enorm veel tijd en moeite in geïnvesteerd; er is weken lang gewerkt aan het videomateriaal voor de beurspresentatie. De bezoekers lopen langs een scala aan installaties, bioscopen en 3D projecties. PRG XL Video belooft de multimedia realisatie van een ‘ongekend beursconcept’. Bezoekers kunnen zich laten filmen voor een time-freeze animatie met 75 reflexcamera’s en zo 360-graden effecten op de PRG XL videostand ervaren. Het project wordt met projectiefilm en decoratieve stoffen ondersteund door het bedrijf Gerriets.

De complete lijst van Exposanten op de BOE kan online worden bekeken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!