Voor de pubquiz van Bizon Events heb je geen pub nodigVoor de pubquiz van Bizon Events heb je geen pub nodig
Back Back Nieuws

Voor de pubquiz van Bizon Events heb je geen pub nodig

03 april 2020

Geef jouw videogesprekken met familie, vrienden of collega’s een extra fun- en competitiedimensie met de ‘Do It Yourself Pubquiz’ van Bizon Events. Deze PubQuiz speel je in teams tegen elkaar, online, op afstand, verbindend. 'Wij verzorgen diverse programma’s, uitjes en team-events voor onze klanten, veelal lekker buiten. Dit is wat we het allerliefst doen. Onze gasten een leuke tijd geven, weg uit de dagelijkse sleur, even wat anders doen dan normaal, een glimlach op de gezichten van onze gasten toveren.'

De ‘Corona-proof’ Games van Bizon Events

  1. DIY PubQuiz, maar dan zonder de Pub ;-). Voor 5 tot 1000 deelnemers, in teams van 1 tot 3 personen, inzetbaar voor teams, organisaties, bedrijven en afdelingen die veel thuiswerken met videogesprekken, maar ook zeer geschikt om op afstand samen te spelen met je vrienden, sportmaatjes, familieleden etc.
  2. EscapeGame Home Edition: Voor 2 tot 5 deelnemers, van 12-99 jaar, inzetbaar voor thuissituatie.
  3. EscapeGame VriMiBo: voor 5 tot 1000 deelnemers, in teams van 2-5 personen, inzetbaar voor teams, organisaties, bedrijven en afdelingen die veel thuis werken met videogesprekken. Maar ook zeer geschikt om samen te spelen (op afstand uiteraard) met je vrienden, sportmaatjes, familieleden, etc.

Self-supporting en binnen een uur speelklaar

Na reservering gaat het team van Bizon Events aan de slag om de Game speciaal voor de klant klaar te maken. Tegelijkertijd kan men alvast de speciaal ontwikkelde Game-app downloaden. Binnen een uur na ontvangst betaling ontvangt men per mail een unieke QRcode om de Game op te starten (inclusief korte handleiding). Op deze manier is men volledig zelfstandig en kan de groep op elk moment van de dag aan de slag. Van 9.00-21.00 uur zit het team klaar om de deelnemers zo snel als mogelijk op gang te helpen.

Voor Pasen komt Bizon Events met een leuke verrassende nieuwe format; hou de website en FacebookPagina in de gaten!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!