VITO en The Oval Office inspireren op Clean Vision SummitVITO en The Oval Office inspireren op Clean Vision Summit
Back Back Nieuws

VITO en The Oval Office inspireren op Clean Vision Summit

26 februari 2020

Op 18 februari 2020 vond in Mechelen de eerste editie van de Clean Vision Summit plaats, een eendaags congres waarop het Vlaams Instituut voor Technologisch Onderzoek (VITO) bedrijven en investeerders wilde laten kennismaken met een 20-tal ‘cleantech’ innovaties die het ontwikkelde. Mede dankzij de ondersteuning van de live+communicatie-experten van The Oval Office mocht VITO terugblikken op een erg geslaagd evenement.

Techfair met inspirerende content

De aanwezigen in het Congres- en Erfgoedcentrum Lamot werden getrakteerd op productvoorstellingen door VITO-medewerkers, keynote-presentaties en gesprekken met experts. Daarnaast was er ook een centrale techfair, een expo-zone waarin The Oval Office via inspirerende content mogelijke samenwerkingen met VITO uitlichtte. Bruno Reyntjens, commercieel directeur: 'We hebben ons doel bereikt: het opzetten van een directe communicatielijn met bedrijven. De Summit is een unieke, professionele en gastvrije ontmoetingsplaats gebleken waar onderzoek en bedrijfsleven elkaar hebben gevonden.'

Raamcontract voor evenementen

Dat er een tweede editie van de Clean Vision Summit komt, staat intussen vast. En aangezien The Oval Office begin februari de raamovereenkomst voor VITO-evenementen binnenhaalde, zal die ook door de live- en communicatieteams van het bureau in goede banen geleid worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!