VisitBrabant organiseert fieldtrip EVENTS 'N DESIGN VisitBrabant organiseert fieldtrip EVENTS 'N DESIGN
Back Back Nieuws

VisitBrabant organiseert fieldtrip EVENTS 'N DESIGN

18 september 2018

Op 25 oktober organiseert VisitBrabant Convention Bureau een fieldtrip voor event- en meetingplanners, met als thema EVENTS 'N DESIGN. Bereikbaarheid, samenwerken, veelzijdigheid zijn slechts een paar steekwoorden die Brabant typeren. Beter nog is het om het zelf te komen ervaren met onder meer de Dutch Design Week als decor.

Uiteraard nemen we je mee naar een paar mooie plekken voor zakelijke evenementen. Maar het Brabantse aanbod is te groot om in een dag te laten zien. Bovendien biedt deze dag meer dan alleen locatiebezoek. Neemt niet weg dat we dit samenzijn graag benutten om uw wensen ten aanzien van jouw meetings in kaart te brengen om daar op een later tijdstip vervolg aan te geven.

Aanmelden

Bent je een meetingplanner of management assistent die met regelmaat MICE bijeenkomsten organiseert, meld je dan aan voor deze unieke dag. Omdat we maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar hebben en we de kwaliteit van de groep willen bewaken, stellen we je naar aanleiding van uw aanmelding een paar vragen alvorens we de inschrijving definitief kunnen maken. Het volledige programma volgt als de samenstelling van de groep compleet is. Uiteraard is deelname aan deze trip gratis en het zal je aan niets ontbreken. Wel rekenen we bij 'no show' een 'cancellation fee' van € 100,-. Hopende op jullie begrip hiervoor. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!