Back Back Nieuws

Vijf accommodaties Amrâth geclassificeerd

21 juli 2009
Een vergaderhamer update (het congres- en vergaderclassificatie systeem), want onlangs is Grand Hotel Amrâth Amsterdam geclassificeerd en hiermee komt de keten nu op vijf. In de categorie 3 vergaderhamer: ·Amrâth Grand Hotel & Theater Gooiland waar de theaterzaal wordt verhuurd voor congressen. De zaal heeft 730 zitplaatsen en er zijn meerdere ruime foyers.

 

In de categorie 4 vergaderhamers:

Amrâth Hotel Brabant, deze locatie heeft maar liefst dertien zalen met een totale capaciteit van duizend personen.

Grand Hotel Amrâth Amsterdam biedt acht verschillende zalen, van vergaderzalen tot de banqueting ruimte Ray's Club. De meest in het oogspringende zaal hier is de Beraadzaal.

Amrâth Hotel Lapershoek is één van de weinige locaties in ’t Gooi die beschikt over geschikte zalenaccommodatie voor vergaderingen, seminars, beurzen, workshops en bedrijfsevents voor acht tot zeshonderd personen.

En Amrâth Grand Hotel de L’Empereur in Maastricht beschikt over diverse zalenaccommodaties. De grote variatie aan (multifunctionele) vergaderaccommodaties maakt het mogelijk om gezelschappen van 8 tot 1250 te ontvangen.

 

De congres- en vergaderclassificatie is een systeem waarbij door middel van een aantal vergaderhamers, variërend van 1 tot en met 5, de kwaliteit en capaciteit van een congresbedrijf worden aangegeven. Het register telt momenteel meer dan 125 accommodaties.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!