Vier de winter in ScheveningenVier de winter in Scheveningen
Back Back Nieuws

Vier de winter in Scheveningen

11 oktober 2017

Dit jaar wordt van 11 november tot en met 14 januari 2018 voor de 11e keer het Cool Event Scheveningen georganiseerd. De inmiddels bekende schaatsbaan van 600 m2 ‘Kurhausplein on ice’ wordt op zaterdag 11 november feestelijk geopend. 

Winterpret in Scheveningen

Op de 600 m2, overdekte ijsbaan voor het Kurhaus in Scheveningen kan jong en oud tussen 11 november en 14 januari iedere dag van de week van 10.00u tot 22.00u schaatsen. De feestelijke opening van de schaatsbaan geldt tevens als aftrap van Cool Event 2017. Op 2 december is de officiële opening van de Ice Expo, de ijssculpturen expositie aan de boulevard naast de Pier. Dit jaar is het thema 200 jaar Scheveningen, in aanloop naar de viering van 200 jaar Scheveningen - Feest aan Zee in 2018. Je kunt hier ijs sculpturen bewonderen die de vele gezichten van Scheveningen laten zien, je kunt zien hoe de ijs sculpturen gemaakt worden en je kunt zelf aan de slag. Ook op 2 december wordt de Ice Roetsjbaan geopend op de boulevard. De 30 meter lange ijsglijbaan heeft zijn startpunt op het bovendek van de pier, vanwaar men in tubes over de ijsglijbaan roetsjt richting de Palace Promenade.

Arrangementen

Het Cool Event biedt tevens speciale arrangementen voor bedrijven, scholen, verenigingen, groepen, crèches en BSO’s. Zo kunnen groepen schaatsen huren en genieten van een warme chocolademelk. Er zijn winterse bedrijfsuitjes te boeken in combinatie met horeca. Daarnaast is er de mogelijkheid om een bezoek aan het Cool Event te combineren met een bezoek aan Sea Life. Ook voor studenten, kinderfeestjes en bezoekers die het Cool Event willen combineren met een bezoek aan de Pathé-bioscoop, Glow Golf of één van de omliggende restaurants zijn speciale arrangementen samengesteld. 

Over Cool Event

Dit jaar is het alweer de 11e editie van het Cool Event in Scheveningen. Onder leiding van organisatoren Damiano D’Alba en zijn team hebben ook dit jaar de ondernemers van Scheveningen en Den Haag de handen ineen geslagen om dit evenement mogelijk te maken, bijzonder dit jaar is de samenwerking met stichting Feest aan Zee - 200 jaar Scheveningen. Samen gaan zij elk jaar de uitdaging aan om het evenement groter en leuker te maken.

 

Foto: Casper van Dort

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!