Versgeperste suikerrietcocktails van The Cane Cabin op #FestivakVersgeperste suikerrietcocktails van The Cane Cabin op #Festivak
Back Back Nieuws

Versgeperste suikerrietcocktails van The Cane Cabin op #Festivak

06 november 2019

Bart Smits en Freek Snellen hebben met The Cane Cabin een nieuw concept: een mobiele cocktailbar suikerrietcocktails van versgeperste suikerrietsap. Freek: 'We vinden het heel belangrijk dat alles vers is, we persen de suikerriet dan ook voor de ogen van de gasten. Daarmee geven we de cocktails gelijk een stuk beleving mee!’ Bart: ‘Wij brengen de tropen naar je toe!’

Wat brengt jullie vandaag naar Festivak?

Freek: ‘We komen vandaag vooral om rond te kijken, inspiratie op te doen en te netwerken: zo hopen we erachter te komen waar we onze doelgroep mee kunnen helpen, waar ze behoefte aan hebben.’ ‘Mensen die op reis – voornamelijk in Azië of in het Caribisch gebied – ooit een cocktail op basis van suikerriet hebben geproefd zijn sowieso al lyrisch, die hebben we al binnen’, vertelt Bart. ‘Mensen die suikerriet nog níet kennen, worden snel getriggerd door onze aankleding. Met tikipalen en een hangmat zorgen we echt voor een tropische beleving.’

Welke nieuwe ideeën hebben jullie vandaag opgedaan?

‘We zien vandaag van alles, vooral qua aankleding doen we volop inspiratie op! Wie weet staan we volgend jaar wel met The Cane Cabin op Festivak!’

Hoe ziet jullie ideale event eruit?

Bart: ‘Privé bezoeken we graag Tomorrowland, maar eigenlijk overal waar de sfeer goed is voelen we ons op onze plek. Daar willen we met The Cane Cabin ook graag aan bijdragen, als de producten lekker en leuk zijn, dan ben je qua gezelligheid en saamhorigheid al een heel eind op weg!’

Door > Mahlee Plekker

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!