Back Back Nieuws

Vernieuwde Leiden.nl totaal gericht op de Leiden bezoeker

11 september 2015
Gisterochtend lanceerde het team van Leiden Marketing de vernieuwde website Leiden.nl bij haar partners. Deze website heeft één duidelijke doelgroep: de bezoeker aan Leiden. Deze vernieuwde website is, met alle informatie die de bezoeker aan de stad nodig heeft en een uitagenda, de officiële en onmisbare gids voor een bezoek aan Leiden.

De bezoeker van de website komt op de landingspagina binnen, waar  kan worden gekozen voor de website van de gemeente Leiden, of voor  toeristische informatie. Op deze manier kan hij/zij direct de keuze aangeven. Bij de toeristische informatie is onder andere informatie te vinden over de musea, varen, wandelen, de monumenten, overnachtingsmogelijkheden, parkeren en bereikbaarheid, maar ook leuke wist-je-datjes, gratis uitjes, winkelen en de uitagenda.

Social media proof
De website is niet alleen goed toegankelijk via de computer, maar ook via tablet en telefoon. Alles is deelbaar via social media en met een Instagram feed is de site ook social media proof. Bovendien is de website aangesloten op de database van VVV Nederland, waardoor alle ingevoerde informatie ook wordt doorgezet op de website van vvv.nl en de VVV app.

Bekijk hier het introductiefilmpje.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!