Back Back Nieuws

Vernieuwde Flint laat mogelijkheden zien

21 oktober 2014
Na de grote verbouwing van de Flint zijn er meer mogelijkheden ontstaan qua horeca en zaalverhuur. Donderdag 16 oktober organiseerde de Flint een relatielunch voor potentiële huurders om deze nieuwe ontwikkelingen te laten zien.

Na het ontvangst kreeg de groep geïnteresseerden een rondleiding door het pand. Alle nieuwe mogelijkheden werden getoond, waaronder de vier extra zalen die gecreëerd zijn voor subsessies, workshops of vergaderingen. Met de splinternieuwe glazen lift volgde het gezelschap directeur Harold Warmelink die honderduit vertelde over alle vernieuwingen. In de Panoramalounge had men een prachtig uitzicht over de stad.

Theatergevoel
Ook het theatergevoel werd niet vergeten, want op het toneel stond het grootse decor van de musical ‘Dreamgirls’ die die avond gespeeld zou worden. De groep keek haar ogen uit tijdens een kijkje achter de schermen: de vele pruiken, kledingrekken en rekwisieten waren indrukwekkend.

Trek theaterkeuken & café
Na de rondleiding schoof het gezelschap aan in Trek theaterkeuken & café alwaar men kon genieten van alle heerlijkheden die sinds de opening verkrijgbaar zijn. Tijdens de lunch werd er genoten van livemuziek op het nieuwe podium tegenover het restaurant. Als afsluiter kregen de gasten een zakje met heerlijke 'Teutjes' mee, koekjes die speciaal door Bakkerij Boersma voor Trek theaterkeuken & café vervaardigd zijn.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!