Veldeman overdekt brug over AlbertkanaalVeldeman overdekt brug over Albertkanaal
Back Back Nieuws

Veldeman overdekt brug over Albertkanaal

03 november 2017

Onder het motto "Bruggen bouwen" organiseerde JCI Limburg een speeddate voor 300 ondernemers uit Belgisch- en Nederlands-Limburg. Om het evenement nog beter in het concept te laten passen, werd de speeddate georganiseerd op de brug over het Albertkanaal in Kanne (Riemst). De uitdaging voor Veldeman? Een 7,5m x 65m transparante tent bouwen op de brug zodat de ondernemers konden genieten van het mooie uitzicht op het kanaal. Bovendien mocht het verkeer dat dagelijks over de brug passeert zo weinig mogelijk gehinderd worden.

Uitdaging aangenomen en volbracht! De transparante tent werd gebouwd in 6 uur. De afbraak gebeurde onmiddellijk na het evenement waardoor de brug binnen 4 uur weer vrijgemaakt was voor het verkeer. Naast de transparante tent, zorgde Veldeman nog voor enkele pagodetenten die gebruikt werden voor de catering en als vestiaire.

Uniek staaltje vakmanschap

JCI Limburg was heel tevreden over de samenwerking met Veldeman: 'Hartelijk dank Veldeman voor dit uniek staaltje van vakmanschap. De ongeziene setting op een brug had een uniek tent nodig. Jullie tent en service pasten volledig in dit plaatje. Dankzij de transparante tent konden de 300 ondernemers speeddaten terwijl ze over het kanaal van Riemst uitkeken. #uniek #bruggenbouwen.'

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!