Veldeman bouwt grootste LVK-paviljoen ooitVeldeman bouwt grootste LVK-paviljoen ooit
Back Back Nieuws

Veldeman bouwt grootste LVK-paviljoen ooit

14 februari 2020

Echt Feesten! Dat werd gedaan tijdens een groot feestweekend in Leisurepark In De Bandert in Echt. Veldeman bouwde er op het smalste stukje Nederland – zoals de gemeente Echt-Susteren ook wel wordt genoemd - het grootste feestpaviljoen ooit in de geschiedenis van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer (LVK).

Grootste onderscheiding

Op vrijdagavond organiseerde carnavalsvereniging ‘De Aester’ in samenwerking met de gemeente Echt-Susteren, de Stichting LVK en L1-Radio en –TV de 44e finale van het LVK. 20 finalisten dongen mee naar de grootste onderscheiding op het gebied van de Limburgse vasteloavesmuziek. Na de bekendmaking van winnaar Spik & Span konden de 7.000 bezoekers uit hun dak gaan tijdens een grote afterparty in het uitverkochte feestpaviljoen.Op zaterdagavond genoten de bezoekers van een fantastische line-up tijdens het uitverkochte ‘Stout & Loud’. Met knallende optredens van onder andere Snollebollekes, Paul Estak, Vengaboys, Hard2Get en Lucas & Steve werd het een onvergetelijke avond.

Gigantisch feestpaviljoen

Veldeman bouwde voor dit feestweekend een gigantisch feestpaviljoen van 4.250 m². Dit paviljoen beschikte over een enorme hoge binnenruimte en werd uitgerust met een verhoogd VIP deck voor 1.000 genodigden, dat perfect zicht bood op het podium. 1.675 m² aluhallen deden dienst als entree, lockerruimte en toilettenten. Naast de tenten leverde Veldeman 13 toiletwagens.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!