Vaste studio Online Seminar in de ArenAVaste studio Online Seminar in de ArenA
Back Back Nieuws

Vaste studio Online Seminar in de ArenA

15 maart 2021

Online Seminar, Europa’s grootste aanbieder van virtual events, webinars en e-learnings, en de Johan Cruijff ArenA openen samen een vaste studio in het stadion. Één van de vele voordelen: lagere opstartkosten want op- en afbouwen is niet meer nodig. Met de komst van de nieuwe studio en bijbehorende faciliteiten is het nu ook mogelijk om in de ArenA een unieke promovideo voor het betreffende online event op te nemen.

Sinds het najaar van 2020 zijn Online Seminar en de Johan Cruijff ArenA partners. De ArenA en Online Seminar bieden klanten de mogelijkheid om in verschillende ruimtes van het stadion webinars en virtual events op te nemen. Gasten kunnen gebruik maken van alle faciliteiten van de ArenA, zoals de catering van Maison van den Boer en de ruime parkeermogelijkheden. 

Direct de tribune op

In de studio in de Rome ‘96 zaal in de ArenA kunnen verschillende opstellingen neergezet worden, zoals een talkshowtafel, een studiodesk of informeel zitje. Het mooie is : vanuit de studio kun je direct de tribune van het stadion op. Veel klanten nemen daar een promovideo voor hun webinar op. Bij de studio zijn vanuit Online Seminar altijd een webinar engineer aanwezig voor de techniek en een host die de sprekers begeleidt.

Koninklijke Loge

De studio kan ook voor andere videodoeleinden gebruikt worden. Zo hebben al diverse klanten video’s voor medische nascholing opgenomen in de ArenA. Naast de vaste studio kunnen klanten ook gebruik blijven maken van andere ruimtes in het stadion.

Naar hybride toe

‘Normaal gesproken zijn wij van: hoe meer mensen, hoe beter’, vertelt Hilda Hofkamp, salesmanager Business Events bij de Johan Cruijff ArenA. ‘Maar dit zijn geen normale tijden en dan is onze samenwerking met Online Seminar een fantastische oplossing. Wij hebben de ruimten, zij het platform. Een vaste studio is fijn, omdat we dan geen tijd aan de opstart kwijt zijn. Dat is financieel ook aantrekkelijker voor klanten. Als alles straks terug is naar normaal, denk ik dat we nog steeds veel hybride events zullen hebben.

De Johan Cruijff ArenA

De Johan Cruijff ArenA is hét voetbalstadion van Nederland, thuishaven van AFC Ajax en het Nederlands elftal. Het is tevens de multifunctionele accommodatie voor zowel grootschalige, nationale en internationale muziek- en dance-events als bijeenkomsten in (vooral) het zakelijke segment. Deze activiteiten vinden plaats in nauwe samenwerking met diverse partners.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!