Van een idee naar werkelijkheid, Padel4AllVan een idee naar werkelijkheid, Padel4All
Back Back Nieuws

Van een idee naar werkelijkheid, Padel4All

05 juni 2023

Padel is de snelstgroeiende sport van Europa, in Nederland schieten de padelbanen als paddenstoelen uit de grond en de groei stagneert nog niet. Ook de zakelijke markt van padelevenementen en padelbedrijfsuitjes groeit snel. Padel4All bedient de zakelijke markt met een uniek padelconcept. Padellen op elk denkbare locatie!  Padel4All komt met hun mobiele padelbanen naar je toe.

Padel voor vitaliteitsprogramma’s, relatiedagen en marketingactivaties

In Spanje is padel een van de grootste en meest gespeelde sporten, Nederland maakt vanaf 2020 een sterke groei door. Ook veel bedrijven zetten padel in voor vitaliteitsprogramma’s, relatiedagen en marketingactivaties. Om in de zakelijke markt actief te zijn, is het niet alleen belangrijk om mensen te laten padellen, maar ook om padel naar bedrijven toe te brengen. Op die manier kunnen bedrijven padel beter inzetten als marketinginstrument en voor relatiemanagement. Maar hoe? Juist, door de verhuur van mobiele padelbanen.

Padellen op iedere gewenste locatie

Door gebruik te maken van een mobiele padelbaan laat Padel4All mensen padellen op iedere gewenste locatie, hoe tof is dat! Of dit nou een op een parkeerdeck, een stadspark of een marktplein is, met Padel4All kun je overal padellen!  In juli 2022 zag Padel4All het levenslicht. ‘We zijn inmiddels een jaar verder en kunnen we al mooie verhalen vertellen over succesvolle projecten en bijzondere ontmoetingen die we hebben gehad. We krijgen veel aanvragen voor het huren van de banen en het organiseren van complete bedrijfsevenementen met clinics, catering, branding, rackets en ballen. Waar dit avontuur ons zal brengen staat in de sterren geschreven, maar ons team geniet van alle mooie avonturen’, laat Padel4All weten.

Padel4All is binnen 1 jaar gegroeid van slechts een idee tot tientallen projecten met meerdere padelbanen. Er staat een geweldig team klaar om Padel4All ook het komende jaar weer verder te brengen met de verhuur voor de zakelijke markt.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!