Van der Valk Amersfoort: één organisatie, drie locaties, vele mogelijkhedenVan der Valk Amersfoort: één organisatie, drie locaties, vele mogelijkheden
Back Back Locaties

Van der Valk Amersfoort: één organisatie, drie locaties, vele mogelijkheden

02 november 2023

Het grote aftellen naar de decembermaand is begonnen. We zijn nog maar een aantal weken verwijderd van alle feestelijkheden, genieten van een heerlijk diner, gezellig samenzijn, terugblikken op het afgelopen jaar en vooruitkijken naar de ambities voor 2024. Een mooi moment om met je team, personeel of klanten samen te komen en ze te verrassen. Voor regio midden-Nederland is Van der Valk Amersfoort daar een ideale plek voor. Hier kun je terecht voor een klassieke eindejaarsviering, maar ook wanneer je het juist helemaal anders wilt doen. Ellen Warnar, Commercieel manager bij Van der Valk Amersfoort, neemt ons mee in alle mogelijkheden van ‘haar’ locatie.

 

Een reeks aan opties

Stel je drie gebouwen voor, met ieder een eigen set aan functionele eventruimtes. Het originele hotel is het middelste pand en herbergt de slaapvertrekken en restaurant Gastronoom, waar een à la carte menu en een chique aankleding de klok slaan. Het pand ernaast kwam er later bij en fungeert -  met haar verschillende ruimtes om zakelijke bijeen te komen - als business centre. Hier vind je ook de luxe Skybar Sixx, met een onovertroffen uitzicht over Amersfoortstad, en geniet je van de mogelijkheden in het live cooking buffetrestaurant. Tip: als mkb kan hier ook een vaste werkruimte worden gehuurd!

In het derde pand draait alles om ontspanning en vertier, met Club Tucan als speels middelpunt. Denk aan allerlei activiteiten die bij een event kunnen worden betrokken, zoals jeu de boules en karaoke in een beach bar setting, met natuurlijk de nodige cocktails en bites. Ellen: ‘Die gekke mix van een kerstviering in een tropische setting verwachten mensen niet. Natuurlijk kunnen we met een winterse styling het contrast extra benadrukken. Dat is juist grappig!’ Per november wordt hier een shared dining concept gelanceerd.

Ellen: ‘Je kunt je voorstellen dat de uiteenlopende opties een hoop mogelijk maken. Van een simpele borrel of een buffet tot een luxe, uitgeserveerd diner of allerlei gezellige teamactiviteiten – alles is mogelijk! Met onze drie culinaire concepten kunnen we de invulling helemaal personaliseren. Wil je een klassiek menu, of juist meer vegetarisch? En natuurlijk wordt alles helemaal in de sfeer van de feestdagen aangekleed. Zelfs met rode loper als dat gewenst is. Dan voelen je personeelsleden zich écht de VIP’s van de avond!’

De meedenkende manager

Kijk, de opties van een locatie zijn natuurlijk key, maar een manager die op alle vlakken voluit meedenkt kan een gewoon evenement een boost geven naar next level. Ellen: ‘Ik vind het een mooie uitdaging om mee te denken in de organisatie van een eindejaarsfeestje. Wil je een spelelement toevoegen, zoals een pop quiz? Regelen we! Of wil je extra uitpakken met een kerstmarkt met vuurkoren, een glühweinbar, oliebollen en een poffertjeskraam? Doen we gewoon! In de skybar of Club Tucan kunnen we ook een DJ-booth neerzetten voor muziek. We kunnen heel veel doen om het voor iedereen onvergetelijk te maken en de groep echt even helemaal in het zonnetje te zetten.’

Tekst: Bianca Hidajat

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!