Van der Linde Catering aan de slag op ScheveningenVan der Linde Catering aan de slag op Scheveningen
Back Back Nieuws

Van der Linde Catering aan de slag op Scheveningen

15 maart 2018

The Hague Beach Stadium is een strategische samenwerking met Van der Linde Catering + Evenementen aangegaan. De cateraar uit Berkel en Rodenrijs wordt verantwoordelijk voor het Food-concept gericht op sport. Daarnaast zullen beide partijen het vitaliteitsaanbod met sport en food introduceren bij het bedrijfsleven.  

Zorgvuldige keuze

 ‘De keuze voor Van der Linde Catering + Evenementen hebben wij zeer zorgvuldig gemaakt. Afgelopen jaar hebben wij een grote stap in de BtoB en BtoC markt gemaakt. Veel organisaties ontdekten The Hague Beach Stadium met haar unieke faciliteiten voor onder andere hun vitaliteitsprogramma’s, sportieve bedrijfsuitjes en product lanceringen.’ Aldus het management. 

Nieuwe eisen voor de foodconcepten

 ‘De behoefte aan hoogwaardige catering, die aansluit bij een gezonde levensstijl mogelijk voor zowel 50 tot 2.000 personen nam sterk toe. Daarnaast waren wij op zoek naar een partner met wie wij samen grotere stappen kunnen zetten om de vitaliteitsprogramma’s en sportieve bedrijfsuitjes breder onder de aandacht te brengen. In Van der Linde Catering + Evenementen hebben wij de ideale partij gevonden.’ Aldus Rick van Oosterhout, Creative director van The Hague Beach Stadium. 

Bekende cateraar voor sporters

 ‘Bijkomend voordeel is dat Van der Linde Catering + Evenementen (top)sport in haar DNA heeft, als cateringpartner van Sparta Rotterdam en ZZ Leiden en diverse topsport evenementen zoals de WC Beachvolleybal, WK Roeien, Tour de France, Volvo Ocean Race  en WC Shorttrack schaatsen weten zij welke voedingsbehoefte er is onder sporters, VIP’s en bezoekers.’ Aldus het management.

Verantwoord genieten

Eigenaar Hans van der Linde, van Van der Linde Catering + Evenementen hierover: ‘Vitaliteit en gezondheid staan centraal bij The Hague Beach Stadium. Voeding speelt hierbij een zeer belangrijke rol. Daarvoor hebben wij verrassende fooditems en menu’s ontwikkeld die goed passen bij een gezonde leefstijl. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat het eten voldoende voedingswaarde heeft. Het eten is dus niet alleen lekker, de gasten kunnen gewoon verantwoord genieten!’ 

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!