Valkenburg investeert in de toekomstValkenburg investeert in de toekomst
Back Back Nieuws

Valkenburg investeert in de toekomst

16 februari 2017

Valkenburg is door de centrale ligging in Zuid-Limburg, het nieuwe centrum en het gevarieerde aanbod uitstekend geschikt voor een dag of meerdaags programma. Voor zowel kleine als grote groepen. Maar hoe stel je nu het perfecte uitje samen voor jouw team, afdeling of bedrijf? Dat is precies waar platform 'Wij zijn Valkenburg' graag helpt.

Wij zijn Valkenburg

Het platform 'Wij zijn Valkenburg' is een uniek samenwerkingsverband van kwalitatieve partnerbedrijven die stuk voor stuk uitstekende diensten leveren voor de groepenmarkt. Om het voor organisatoren makkelijker te maken, heeft het collectief met een overzichtelijke website, ingedeeld aan de hand van inspirerende programma’s en losse groepsactiviteiten. Zo is er bij 'Wij zijn Valkenburg' één partner, waarbij je terecht kunt voor de volledige organisatie van jouw evenement. Ben je op zoek naar een teambuilding activiteit, businessevent of een compleet bedrijfsfeest, 'Wij zijn Valkenburg' staat voor je klaar.

Het beste van Valkenburg

  • Uniek aanbod: van grottentochten en survival in de bossen tot workshop en feesten 
  • Persoonlijke service tijdens het gehele traject: van planning tot uitvoering 
  • Alle activiteiten op loopafstand
  • Uniek Heuvellandschap, een stukje buitenland in eigen land
  • Genieten als een bourgondiër met kwalitatieve gastronomie

Geselecteerd door Valkenburgers

'Wij zijn Valkenburg' is opgezet door Camiel America en Bjorn Geraards; twee gedreven ondernemers, geboren en getogen in de Geulstad. ‘In dit concept hebben wij onze passie voor de vrijetijdsbranche en onze trots op Valkenburg samengebracht tot één product, waarmee wij het bijzondere en veelal unieke aanbod van de beste Valkenburgse attracties, restaurants en hotels willen presenteren aan de groepenmarkt.’ Het team haalt veel plezier en energie uit de opdrachten en is ervan overtuigd dat zij vanuit hun enthousiasme de beste resultaten kunnen neerzetten, voor de partners én klanten.

Contact

www.wijzijnvalkenburg.nl
info@wijzijnvalkenburg.nl
043-2041135

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!