Back Back Nieuws

Vakbeurs Het Leukste Dagje Uit zoekt samenwerking

30 juli 2009
Een ruime voldoende is er gescoord voor deze eerste Vakbeurs , afgelopen april, bestemd voor professional werkzaam in de dagrecreatie. Ruim 10% nam de moeite om de enquête in te vullen. Opvallend is dat de helft  laat weten positief te staan om deel te nemen aan een tweede editie. Ook waren er complimenten voor de gastvriendelijkheid en de catering van de inmiddels wel bekende full-service formule van Evenementenhal Gorinchem.


De gemiddelde verblijfsduur lag voor de meeste bezoekers ruim boven de drie uur. Uit het onderzoek is ook naar voren gekomen dat men in de meeste gevallen op zoek is naar nieuwe relaties en netwerken en dat dit als meest belangrijk wordt ervaren. Ook mogen er meer aanbieders van producten komen. Het overgrote deel van de bijna 500 bezoekers kwam uit de doelgroep van recreatie en toerisme. Graag ziet men bezoekers uit het bedrijfsleven, scholen en verschillende consumenten platforms.

 

Een logisch gevolg is dat de organisatie op zoek gaat naar verbreding van het aanbod toeleveranciers w.o. artiesten, attractieverhuurders en entertainers zodat het aanbod beter aansluit op de wensen.

 


Een succes was de ToerNed Award uitreiking tijdens Vakbeurs Het Leukste Dagje Uit. Deze uitreiking werd omlijst door een internationale netwerkbijeenkomst voor deelnemers van o.a. de Bussinessclub van Pleisureworld – IAAPA Benelux en de leden van ToerNed (de grootste vereniging van dagattractiebedrijven). 

 

De verwachting is dat binnenkort de nieuwe datum bekend wordt voor 2010 en welke organisaties zullen inhaken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!