Upscale Hotel Haarhuis voegt zich bij WorldHotels Crafted CollectionUpscale Hotel Haarhuis voegt zich bij WorldHotels Crafted Collection
Back Back Nieuws

Upscale Hotel Haarhuis voegt zich bij WorldHotels Crafted Collection

22 februari 2021

WorldHotels maakt vandaag bekend dat Hotel Haarhuis in Arnhem als eerste Crafted Collection hotel in de Benelux is toegetreden tot haar portfolio. Het onlangs gerenoveerde upscale viersterrenhotel maakt nu deel uit van de nieuwe WorldHotels Crafted Collection.

Eerste hotel in de Benelux

'Het is fantastisch om als eerste hotel in de Benelux toe te treden tot de nieuwe WorldHotels Crafted Collection," aldus Wouter Dekker, General Manager van Hotel Haarhuis. 'Na alle werkzaamheden die we hebben gedaan om onze gasten een stijlvolle en bijzondere ervaring te bezorgen, is WorldHotels voor ons de juiste keuze om ons bedrijf zowel lokaal als wereldwijd te positioneren en te laten groeien. De komende weken werken we tot aan de Grand Opening van het nieuwe Haarhuis begin april aan de lancering van nieuwe concepten. We kijken ernaar uit om gasten van WorldHotels te verwelkomen in het nieuwe Hotel Haarhuis.’

Modern design in historisch gebouw

Hotel Haarhuis beschikt over 127 hotelkamers, die een modern design in een historisch gebouw perfect combineren, met alle voorzieningen voor een stijlvol en comfortabel verblijf. Voor het organiseren van een kleine vergadering of voor een langer verblijf biedt het hotel moderne split level lofts met een apart woon- en slaapgedeelte en een kitchenette.

Vergaderzalen en evenementenruimtes

Het hotel beschikt over verschillende eet- en drinkgelegenheden, waaronder het restaurant Perron 5, koffie- en patisserie bar HOEK en Rooftop Bar BLOU. Binnenkort zal aan dit rijtje nog een Whisky & Wine bar worden toegevoegd. Met 11 vergaderzalen en evenementenruimtes en catering op locatie is het hotel de ideale locatie voor conferenties, vergaderingen, bruiloften en feesten. Het hotel biedt zowel toeristen als zakenreizigers een warm en uniek thuis.

Het gewone in het buitengewone

WorldHotels Crafted Collection heeft een gezamenlijke missie om onafhankelijke hoteliers in de spotlight te zetten die het gewone in het buitengewone weten om te toveren. De Collection bestaat uit hotels die de ziel van de bestemmingen die ze bedienen vastleggen. Deze hotels weerspiegelen en versterken alles wat uniek is aan hun eigen locatie, en omdat geen twee hotels gelijk zijn, biedt elk hotel een bijzondere en unieke beleving.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!