Back Back Nieuws

Unieke Sleepiste op het strand van Wijk aan Zee

06 februari 2009

Summit Sports & Events organiseert vanavond i.s.m. strandpaviljoen Sunseabar de winterprimeur van 2009 op het strand van Wijk aan Zee: Nederlands eerste en langste sleepiste op het strand, met échte sneeuw. Dertigduizend kilo wel te verstaan…

[afbeelding niet meer beschikbaar]
 

De piste is bijna 8 meter hoog en 6 meter breed en is gebouwd op een zandheuvel. Het evenement wordt georganiseerd vanwege het tienjarig bestaan van de Ondernemersvereninging Parksociëteit Kennemerland. Vanmiddag was de organisatie al erg ver met de orignele sneeuwpiste, de voorbereiding van de catering, de opbouw en zelfs de voorverwarmde hottubs, dus het beloofd een geolied evenement te worden voor de 350 leden van de ondernemersvereniging.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

Morgen is de slee-piste voor iedereen toegankelijk; Met een eigen slee of met één van de snelle snowtubes die bij de helling ter beschikking worden gesteld. Joeri Rooij van Summit Sports & Events verwacht een groot aantal mensen, vooral tijdens het hilarische NK Snowtube Bowling dat van 15.00 tot 16.00 uur plaatsvindt. Na de officiële prijsuitreiking knalt de Après-Slee Party van het Noord-Hollandse strand met DJ N'Iceland achter de draaitafels. Foto's van vanavond en morgen zullen zo snel mogelijk geplaatst worden op highprofile.nl.

 

Klik hier voor de fotoreportage van de opbouw.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!