Unieke samenwerking tussen Eat2Gather & Jilster Unieke samenwerking tussen Eat2Gather & Jilster
Back Back Nieuws

Unieke samenwerking tussen Eat2Gather & Jilster

10 oktober 2023

Vanaf deze maand slaan het online magazine platform Jilster uit Voorschoten en het culinaire organisatiebureau Eat2Gather uit Amsterdam de handen ineen. Met de samenwerking zetten de organisaties er enerzijds op in de herinnering en de smaak van een feestelijk moment aan tafel te kunnen koesteren door een magazine of kookboek te maken van het diner. Anderzijds stellen zij dankzij de samenwerking bedrijven in staat om de recepten van al hun wereldse collega’s of misschien wel de familierecepten van vroeger tot leven te laten komen in onvergetelijke smaakvolle kookworkshop of familiediner.

De organisaties werken al enkele jaren met elkaar samen in het realiseren van onder andere (bedrijfs)kookboeken en (familie)diners. Per 1 oktober slaan zij de handen officieel ineen om het aan tafel genieten van verhalen en traktaties concreet aan elkaar te verbinden. ‘Eten en drinken gaat om de interactie tussen ingrediënten en als je goed luistert naar die interactie, vertelt het steevast een verhaal. En juist die interactie is ook de basis voor deze samenwerking’, aldus Marc Hoogvliet eigenaar van Jilster.

Culinair samenkomen

‘Wij brengen al meer dan 16 jaar mensen bijeen met culinaire events. Samen een kookboek of receptenmagazine maken rondom een culinair event zorgt voor nog meer verbinding en een zeer smaakvolle herinnering. Kortom een prachtige toevoeging aan ons huidige aanbod’, aldus Karien Olthof, eigenaresse van Eat2Gather. Op deze manier voorziet de verbintenis om de receptuur van een kookworkshop mee naar huis te nemen en te delen met anderen. Tegelijkertijd geeft het de mogelijkheid om familierecepten op te tekenen, te delen, maar ook als smaaksensatie aan tafel te beleven.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!