Unieke eindejaarsborrels bij Beeld en Geluid Den HaagUnieke eindejaarsborrels bij Beeld en Geluid Den Haag
Back Back Locaties

Unieke eindejaarsborrels bij Beeld en Geluid Den Haag

14 oktober 2021

Sluit 2021 in stijl af en boek de gezelligste eindejaarsbijeenkomst bij Beeld en Geluid Den Haag! Wat dacht je van de Muziek Pubquiz of Televisiequiz met beelden uit het archief? Of laat je verrassen met een echte Fake News avond! Van persoonlijk en intiem tot groots en meeslepend; Beeld en Geluid Den Haag zorgt dat jullie als team met een glimlach en vol goede moed aan 2022 beginnen.

Het mediamuseum heeft twaalf inspirerende ruimtes en beschikt over alle technische mogelijkheden om de eindejaarsbijeenkomst in te richten en er een feest van te maken. De cateraar Karsten & Kuiper zorgt voor heerlijke hapjes en drankjes. Naast diverse feestelijke settings hebben zij drie unieke concepten ontwikkeld om jouw eindejaarsborrel nóg leuker te maken.

Muzikale pubquiz

Op zoek naar een leuke muzikale Pubquiz? Iedere quiz is uniek en wordt op maat samengesteld voor jou en je collega’s. Wil je bijvoorbeeld muziek uit een bepaald jaar, thema of genre? We houden rekening met al je wensen. De onderwerpen zijn uiteenlopend, zodat iedereen mee kan doen. Na de quiz draait onze DJ nog wat heerlijke nummers zodat je borrel uitloopt in een leuk feestje.

70 jaar televisie-quiz

Dit jaar is het 70 jaar geleden dat de eerste nationale televisie-uitzending plaatsvond. Hoe veroverde de tv de huiskamer? Waarom zorgde de leader van de NOS voor zoveel ophef? Of waarom moest er verantwoording worden afgelegd voor de eerste finale van De Soundmixshow? Onze quizmaster neemt je mee door opmerkelijke momenten in 70 jaar Nederlandse televisie. Natuurlijk verrijkt met unieke beelden uit ons archief. Na de quiz is het tijd om gezellig met je collega’s na te praten tijdens de borrel.

Fake News-quiz

Hoe maken we onzin onschadelijk? Wat gaat er schuil in de wereld achter nepnieuws? Waarom trappen we allemaal in clickbait? Waarom zijn mensen zo makkelijk te bedonderen? En hoe kunnen we nepnieuws nou écht leren herkennen? In deze quiz stellen we je vragen over nieuws uit 2021. Wat was echt en wat was nu fake news? De Fake News Quiz 2021 is een informatieve quiz met veel entertainment. Zo wordt jouw eindejaarsborrel echt een feestje!

Alles is mogelijk

Heb je zelf een idee voor een leuke eindejaarsborrel? Beeld en Geluid Den Haag helpt je graag bij de verdere invulling hiervan. We kunnen je event streamen of aanvullen met bijvoorbeeld een bierproeverij, DJ, cocktailworkshop en nog veel meer.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!