Ucility en Argentum worden samen ArgilityUcility en Argentum worden samen Argility
Back Back Nieuws

Ucility en Argentum worden samen Argility

12 augustus 2022

De facilitaire specialisten Ucility en Argentum integreren hun dienstverlening. De ondernemingen gaan vanaf 15 augustus samen verder onder een nieuwe naam: Argility, gevestigd in Wageningen.

 Het samengaan van Ucility en Argentum is ingegeven door de gezamenlijke wens om de slagkracht in facilitaire dienstverlening verder te versterken. Beide bedrijven hebben een respectabel track-record in de facilitaire dienstverlening. Projectmanagement van herhuisvestingsprojecten is de verbindende factor tussen beide organisaties.

Elkaar versterkende specialismen

Er zijn ook gebieden waarop de bedrijven elkaar aanvullen. Als onderdeel van de Ahead Group heeft Ucility een directe link met verhuizen (Abbink | UTS) en logistiek (Djinny Logistiek). Argentum richt zich naast projectmanagement op huisvestingsadvies en het blijvend verbeteren van facilitaire services binnen de keten.

Argility transformeert facilitaire werkomgevingen

Door de bundeling van kennis, kunde en ervaring is Argility in staat om projecten en programma’s in zijn geheel te (bege)leiden. Denk hierbij onder andere aan advies & consultancy, project- en verandermanagement, implementatie en nazorg & borging. Argility beperkt zich niet tot huisvestingsprogramma’s, maar kijkt breed naar facilitaire vraagstukken in de organisatie. De nieuwe onderneming is daarmee nog beter in staat om de wensen van klanten waar te maken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!