Typhoon inspireert met keynote speechTyphoon inspireert met keynote speech
Back Back Nieuws

Typhoon inspireert met keynote speech

02 maart 2020

Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon, brengt dit voorjaar een nieuwe plaat uit én is vanaf april 2020 weer te boeken als spreker op evenementen en congressen. Met zijn nieuwe single ‘Ogen dicht’ luidt hij, na zes bewogen jaren met hoogte- en dieptepunten, een nieuwe periode in. Met een fris geluid, nieuwe inzichten én een keynote speech over verbinding maken in tijden van verandering.

De universele kracht van flow en verbinding

Met zijn inspirational speech ‘De universele kracht van flow en verbinding’ gaat de muzikant en woordkunstenaar samen met het publiek in op thema’s als leiderschap, samenwerken, groei, vertrouwen, menselijkheid en de kracht van vele ritmes in één geluid.

Mensen bij elkaar brengen

Hij vertelt over de weg die hij bewandelde als onzekere stotteraar uit een klein dorp naar een succesvolle en bevlogen artiest die met zijn band op de grootste podia van Nederland en België speelt. Over de keuzes die hij maakte op een fundament van eigenheid, ambitie, instinct en brutaliteit. Een verhaal over de zoektocht naar verbinding en de wens om mensen bij elkaar te brengen, ook in tijden van crisis en onrust.

Succesformules van samenwerken

Aan de hand van inspirerende anekdotes en onverwachte invalshoeken daagt Typhoon professionals uit om (opnieuw) na te denken over succesformules van samenwerken. Benieuwd hoe het verhaal van Typhoon van toegevoegde waarde kan zijn voor jouw evenement of organisatie? Bekijk de promovideo of boek Typhoon op je evenement via www.blueluna.nl

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!