Tweede editie internationale belevingsvakbeurs Messe KalkarTweede editie internationale belevingsvakbeurs Messe Kalkar
Back Back Nieuws

Tweede editie internationale belevingsvakbeurs Messe Kalkar

14 januari 2020

Tijdens Welt der Freizeit (German Leisure Exhibition) op 7 en 8 oktober zal Beurs- en congrescentrum Messe Kalkar twee dagen lang in het teken staan van alles wat met leisure te maken heeft. Hier presenteren binnen- en buitenlandse partijen hun nieuwste concepten, producten en diensten.

Welt der Freizeit 

De Welt der Freizeit is als nieuwe internationale vakbeurs onderscheidend door haar interactieve karakter en de vele demonstraties, zoals virtual reality. Verder worden belevingen, trends, innovaties en zonnige vooruitzichten op de gehele branche voor u gepresenteerd. De beurs trekt bezoekers uit het brede veld van de leisuresector, maar ook voor partijen uit de zorg- en retailsector, gemeenten en vastgoed zal de beurs veel te bieden hebben.

Het leukste dagje uit over de grens

Tijdens de beurs zal ook de tweede editie van het congres 'Het leukste dagje uit over de grens' gehouden worden. ! Het Congres is tot stand gekomen door een samenwerking met Messe Kalkar en PleisureworldNRIT.

Netwerken en overnachten

Naast de vele producten en diensten is er volop gelegenheid tot netwerken en deelname aan leisureactiviteiten tijdens en na de beurs. Overnachten is ook geen probleem, het grootschalige en indrukwekkende hotelcomplex van Messe Kalkar biedt u de mogelijkheid om uw beursbezoek te koppelen aan een zorgeloze overnachting.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!