Back Back Nieuws

TV Producenten vinden weg naar Stadsschouwburg & Philharmonie Haarlem

19 september 2014
De afdeling Sales & Evenementen van de Philharmonie Haarlem is positief gestemd over de bezetting van haar zalen in het najaar. Nu ‘zakelijk Nederland’ de locatie al steeds vaker boekt voor vergaderingen en congressen,  waarvoor naast de reguliere programmering van het theater ook volop ruimte is, kan ook TV-minnend Nederland dit najaar niet meer om de Philharmonie Haarlem heen.

Anne-Marije Hogenboom, hoofd afdeling Sales & Evenementen, is verheugd dat steeds meer partijen inzien dat een theater als de Philharmonie bij uitstek kan worden gebruikt voor veel meer doeleinden dan alleen een theatervoorstelling.

Vanaf oktober ziet u op RTL 4 hoe Ali B in ‘The Voice of Holland’ zijn pupillen vanuit het theater coacht. Op NPO 1 kunt u vanaf 30 oktober volgen wie in het tweede seizoen van Maestro, een AVRO/TROS productie onder de regie van presentator Frits Sissing, de beste BN’er-dirigent wordt.

Maar niet alleen zang- en dansprogramma’s weten de locatie in het hartje van Haarlem te vinden. Binnenkort vindt er in de Philharmonie tevens een opname plaats van het nieuwe RTL 4 kijkerskanon ‘Doof’ met presentatrice  Natasja Froger welke zondag 21 september aanstaande te zien zal zijn. De internationale titel van Doof. is Out of the Silence en werd ontwikkeld door Tuvalu Media samen met FormatKitchen. Digital Rights Group is de internationale distributeur. Het format is inmiddels al in tien landen verkocht.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!