Tune in met de nieuwe VR Escape game van Beeld en GeluidTune in met de nieuwe VR Escape game van Beeld en Geluid
Back Back Locaties

Tune in met de nieuwe VR Escape game van Beeld en Geluid

14 september 2021

Beeld en Geluid is niet alleen het media instituut van Nederland met ruim 1 miljoen uur aan archiefmateriaal in de collectie. Beeld en Geluid is ook een prachtige locatie om je zakelijke evenement te organiseren. Overal in dit gebouw ademt de mediahistorie van ons land.

Het indrukwekkende archiefmateriaal uit de collectie is nu op een geheel nieuwe wijze te bewonderen. Namelijk in de Beeld en Geluid VR Escape game: Tune in. Kraak in een team van 2 tot 6 personen de codes van de verschillende levels en ga in vogelvlucht door meest iconische fragmenten uit onze mediageschiedenis.

 

Teambuilding

De game speelt zich zowel in de echte wereld als in een VR wereld plaats. Je hebt verschillende props tot je beschikking die je nodig hebt om de puzzel in de VR wereld op te lossen. Alleen door goed te communiceren met je team kun je de code kraken. Dit maakt deze game niet alleen een heel prettig tussenprogramma maar dit maakt het ook nog eens een ontzettend leuke teambuildingsactiviteit.

Van Swiebertje tot Pokemon en van de Honeymoon Quiz tot de overwinning op het EK in 1988. In deze game kom je de mooiste fragmenten tegen. Plan jouw event bij Beeld en Geluid en reserveer de game als entertainend tussenprogramma. Zo kun je halverwege de dag even lekker uit de zaal en met je collega’s deze game spelen.

Het ideale event

Jouw ideale event in Beeld en Geluid plan je natuurlijk helemaal zoals jij dat wilt. Beeld en Geluid is ontzettend flexibel en heeft alle capaciteit om aan jouw wensen te voldoen. Een suggestie voor jouw ideale event bij Beeld en Geluid is als volgt:

  • Start ’s ochtends met een heerlijke bak koffie en wat lekkers in het prachtige ruime Atrium. Daarna kun je je sessie starten in 1 van de 3 theaterzalen. Tussen de middag staat er een heerlijke lunch voor je klaar en neem je plaats op het binnenterras.
  • Om 3 uur, nadat je weer een stuk van je programma hebt gehad, is het weer tijd om even te ontspannen. Daar komt de gloednieuwe escape van pas. Na deze Energizer is iedereen weer fris en kan zich volledig focussen op de rest van het programma.
  • Na afloop kun je nog even gezellig borrelen in het Grand Café of met lekker weer op het terrras.

Zo maakt Beeld en Geluid van jouw event, het ideale event.

Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden bij Beeld en Geluid? Neem contact op met afdeling Boekingen en evenementen.

 

Hoofdfoto: Diego Rosero

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!