Back Back Nieuws

Traffic Control legt focus op groenere bedrijfsuitjes

20 mei 2012
Traffic Control breidt het aanbod van maatschappelijk verantwoorde en groene uitjes steeds verder uit. Het evenementenbedrijf dat gespecialiseerd is in gemotoriseerde activiteiten is ervan overtuigd dat juist zij het aangewezen bedrijf is om zulke uitjes aan te bieden. De focus in de automobielbranche gaat meer en meer groener en duurzamer rijden, en op dat vlak valt ook binnen de gemotoriseerde bedrijfsuitjes nog veel te winnen.

 

Maatschappelijk verantwoord personeelsuitje

De Green City Experience is een goed voorbeeld van een groen en maatschappelijk verantwoord personeelsuitje. Deelnemers maken een toer door een mooie stad terwijl ze tegelijkertijd leren rijden op een elektrische scooter en een Segway. Hoewel Segways al langer worden ingezet door het evenementenbedrijf, zijn de milieuvriendelijke en elektrische iYYo Star e-scooters nieuw. De scooters zijn gemakkelijk in het gebruik, licht en stabiel, en dus ook geschikt voor onervaren deelnemers aan de Green City Experience.

 

Slipcursus in elektrische auto

Als alles meezit, introduceert het evenementenbedrijf deze zomer een slipcursus in elektrisch aangedreven auto’s en rijvaardigheidstrainingen in hybride auto’s. Daarnaast werkt de locatie Moordrecht aan een Green Key-certificering en zijn er serieuze plannen om te investeren in een elektrisch aangedreven sportwagen.

 

Aandacht voor duurzamere activiteiten

‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hebben wij, al 10 jaar lang, hoog op de agenda staan. We werken samen met Veilig Verkeer Nederland en we geven ook allerlei verkeersveiligheidtrainingen. Nu steeds meer elektrisch aangedreven auto’s worden verkocht en ook meer aandacht is voor groenere en duurzamere activiteiten, willen we ook meegaan in deze duurzame veranderingen’, beaamt Dolf Kos, directeur van Traffic Control.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!