Back Back Nieuws

Top 3 Learnings | Constant Geerling

27 februari 2012

Waarom het wiel uitvinden als we van elkaar kunnen leren? Juist in een creatieve branche als de onze, waarin we altijd op scherp moeten staan, de raderen draaiende moeten houden, is het fijn als we geïnspireerd kunnen raken door elkaar. En inspiratie kan uit vele dingen komen: websites, events, boeken, muziek, bestemmingen, magazines… you name it.

Top 3 Learnings | Constant Geerling
Daarom vertelt elke week een andere persoonlijkheid uit de evenementen- en mice branche wat zijn/haar learnings zijn. Dus watch & learn. Deze week geven we het woord aan Constant Geerling, creatief directeur van Constant in Beweging.

[afbeelding niet meer beschikbaar]

LEARNING 1: UNDERPROMISE & OVERDELIVER!
Geef opdrachtgevers altijd het gevoel dat ze meer hebben gekregen dan ze verwachtten. Verras ze bij terugkeer van een evenement met iets extra’s.

LEARNING 2: GOOI HET ROER OM!
Een goede schipper gooit het roer om als het tij keert. Houd niet krampachtig vast aan gestelde doelen, maar ga mee met de actualiteit. En gebruik de crisis om je creativiteit te gebruiken om een nieuw product te bedenken.

LEARNING 3: SLUIT AAN BIJ WAT ER AL IS!
Als je minder budget te besteden hebt aan entertainment en toch graag meer voor minder wilt, sluit dan je evenement aan op een bestaand publieksevenement. Zo krijg je met behoud van het besloten karakter van je eigen evenement het entertainment er gratis bij. Wij doen dit vaak met onze schepen. Tip: vrijdag 7 en zaterdag 8 september zijn Partycruiser de Jules Verne en Yacht Experience de Grace Kelly te boeken tijdens de Wereldhavendagen in Rotterdam. Dan krijg je er geweldig vuurwerk en een lasershow gratis bij.

Vorige Top 3 Learnings:
Diederik Verwiel – Bruggen Verwiel Eventmarketing »
Shirley Janssen – Global Event Management »
Nicoline van Straten – LiveHouse »
Edwin Kool – Yowsah! »
Michiel Pot – Robin Good »

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!