Back Back Nieuws

Tip: bezoek Mysteryland en Sensation voor én achter de schermen

17 mei 2016
De Nederlandse dance industrie zet al ruim een decennium wereldwijd de standaard op het gebied van innovatie, creatie en vooruitstrevende technologische oplossingen. Unieke kennis waar andere event branches veel van kunnen leren en zich door laten inspireren. Marktleider ID&T stelt  A Day in Dance in de gelegenheid om de deuren te openen voor event professionals uit deze branches en kennis te delen met ervaren dance specialisten.

Rondleidingen 
A Day in Dance biedt iedereen die beroepsmatig betrokken is bij evenementen een unieke kans om de organisatie van de twee meest toonaangevende Nederlandse dance events van dichtbij te beleven. Tijdens de opbouw van zowel Sensation (1 juli in de Amsterdam Arena) en Mysteryland (23 augustus op het Floriadeterrein Haarlemmermeer) organiseert A Day in Dance een dag vol masterclasses, rondleidingen en netwerk momenten.

Masterclasses
Gastsprekers als Sjoerd Wynia (Amsterdam Open Air), Sylvester Lindemulder (Nachtlab Agency) en Ed Overvest (ID&T) hebben ieder jarenlange ervaring in de dance opgedaan binnen uiteenlopende terreinen zoals; Brand Building, Event Logistics en Concept Creation. De inhoud van de masterclasses zal tevens mede worden bepaald aan de hand van input uit de branche en de deelnemers. A Day in Dance is een compleet verzorgde dag  met een rondleiding op de werkvloer onder leiding van een producent, inspirerende masterclasses en uiteraard voldoende tijd voor lunch en een netwerkborrel. Educatie is het hoofddoel, waarbij de normaal ontoegankelijke setting het bijzondere decor vormt. 

Voor meer informatie en het direct boeken van één van de beperkt beschikbare stoelen zie adayindance.com. A Day in dance is een initatief van The School of House en Dutch Standard Events.

Foto: Nico Alsemgeest

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!