Back Back Nieuws

Tiësto opent zijn Cineac: restaurant en club

11 juni 2007
Tiësto heeft op 7 juni zijn nieuwe club en restaurant Cineac geopend. De club, die eind 2006 van ID&T werd overgenomen, ligt tegenover Pathé Tuschinski en vlakbij het Rembrandtpein. Tiësto en enkele creatieve partners wil van deze club in dit monumentale pand 'the place to go voor modern Chinese cuisine, live entertainment en electronic pop'. De kracht van de samenwerking tussen de partners is de combinatie van specialistische ervaring op het gebied van clubs, Chinese cuisine, cocktailbars en live entertainment.

Twee jaar lang is gezocht naar een geschikte locatie voor de perfecte uitgaansgelegenheid voor Amsterdam. Deze werd gevonden in hartje stad; de Reguliersbreestraat. Daar realiseren zij nu de missing link in het Nederlandse uitgaanscircuit. Cineac is een restaurant met live entertainment en in het weekend een club met een geheel eigen muziekstijl. Cineac streeft ernaar 'het uitgaan in Nederland een nieuwe dimensie te geven'.

Hao-En Looi, de nieuwe Chef de Cuisine van Cineac, werkte eerder in het Grand Hyatt Hotel in Beijing-China, het Amsterdamse Dylan Hotel en tot voor kort het College Hotel. Onder zijn bevlogen leiding serveert Cineac een keur aan Chinese culinaire verrassingen. In dit nieuwe, avant-garde Dim Sum restaurant kan op een gezonde, snelle en aantrekkelijke wijze worden gedineerd. Ook na 23.00 uur, wanneer de keuken officieel dicht gaat, worden er nog kleine gerechten geserveerd. Uniek in Nederland is het aanbod van live entertainment waardoor een diner of het drinken van een cocktail in dit beroemde, voormalige theater een totaalbelevenis wordt. Zowel vanaf de balkons alsook op de begane grond zijn de spectaculaire optredens van musici in de trant van 'Rat Pack meets the Supremes’ goed te volgen.

Van donderdag tot zaterdag verandert Cineac op subtiele wijze van restaurant in club. Dominant aanwezig is dan de DJ in zijn spectaculaire, stijlvolle DJ Booth. Door zijn centrale positionering is hij overal, vanaf de dansvloer of vanuit de VIP Booths, goed zichtbaar. Het nieuwe Cineac brengt afwisselende en soms ook revolutionaire muziek. Op donderdag is dat sexy house, op vrijdag is het house met een eclectic twist en op zaterdag is het electro pop, een populaire mix van klassieke hits met vocal house. Sterk en smaakvol. Vele internationaal befaamde DJ’s zullen in het vernieuwde Cineac hun opwachting maken.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!