Testrit in Antwerpen reserveren via Rotterdamse registratiespecialistTestrit in Antwerpen reserveren via Rotterdamse registratiespecialist
Back Back Nieuws

Testrit in Antwerpen reserveren via Rotterdamse registratiespecialist

10 mei 2019

Sinds vorige week is Antwerpen The Place To Be voor Belgische autoliefhebbers en kosmopolieten. Of liever nog: The Place To -e-. Voor de introductie van de nieuwe Audi e-tron pakt Audi België met een eigen evenementenlocatie aan de ringweg R10 stevig uit. Het Rotterdamse Invitado, specialist in event registratie, tekent voor het totale registratietraject. Niet alleen van de zeer gewilde testritten met de eerste volledig elektrische aangedreven Audi, maar van nog veel meer door Audi-importeur D'Ieteren ter plekke georganiseerde events.

D'Ieteren maakte als belangrijke sponsor van de jaarlijkse Zoute GP in Knokke-Heist kennis met de solide en gebruiksvriendelijke systemen van Invitado. Voor de vele evenementen die de Belgische importeur van onder meer Audi, Volkswagen, Seat, Skoda en Porsche jaarlijks organiseert, werd de samenwerking gezocht met de Nederlandse marktleider. Na een aantal kleinschalige events, waarvoor Invitado één merk-overkoepelend en duurzaam herbruikbaar registratiesysteem ontwikkelde, was 'The Place To -e-' de aanleiding om op te schakelen.

Onder de motorkap

'In Antwerpen komt veel van wat wij doen en kunnen samen,' vertelt Lodewijk Bovy, directeur-eigenaar van Invitado. 'Waar we het voor onze klanten en voor gebruikers zo eenvoudig mogelijk maken, is wat er onder de motorkap gebeurt zeker niet niets. Het veilig verwerken van de persoonsgegevens, het bewaken van de capaciteit, het verzenden van e-tickets, het faciliteren van betalingen, het automatisch verzenden van reminders en surveys, het scannen op locatie... Het is natuurlijk ons dagelijks werk, maar bij de introductie van de Audi e-tron doen we het allemaal tegelijk. En dat in twee talen en drie maanden lang.'

De Audi e-tron en The Place To -e-

De e-tron is de allereerste volledig elektrische Audi, waarin de fabrikant indrukwekkende prestaties combineert met duurzaamheid. Tot en met 28 juli kunnen vanaf de tijdelijke hotspot in Antwerpen testritten met deze vierwielaangedreven SUV worden gemaakt, zogenaamde e-drives, waarvoor via theplaceto-e.be kan worden gereserveerd. Maar in en rond The Place To -e- is er voor onze zuiderburen nog veel meer te ontdekken en te beleven. Ontsnappen uit een futuristische escaperoom (e-scape), genieten van een rolling dinner (e-at) of het bijwonen van interessante presentaties (e-vents) bijvoorbeeld. Ook de aanmeldingen voor deze onderdelen verlopen via de beproefde systemen van registratiespecialist Invitado.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!