Take Off Outdoor Events bouwt megavliegerTake Off Outdoor Events bouwt megavlieger
Back Back Nieuws

Take Off Outdoor Events bouwt megavlieger

03 december 2019

Op 22 november heeft Take Off Outdoor Events in een mooie coproductie met evenementenbureau KonseptS (België) de grootste doosvlieger van België gebouwd in Blankenberge. Tijdens deze teambuildingworkshop hebben 324 personen in drie bouwrondes samengewerkt aan één gigantisch grote Megavlieger in de kleuren van de huisstijl van de opdrachtgever. Thema’s gedurende de dag waren onder andere Samenwerken, Verbinding maken en uiteraard de nodige FUN!

Megavlieger

Deze enorme Megavlieger was ruim 11 meter breed en had een totale vleugeloppervlakte van maar liefst 143 m2. De vlieger werd aan het einde van de middag onder luid gejuich en flink applaus tot ieders stomme verbazing succesvol gelanceerd op het strand van Blankenberge. En dat terwijl er bijna geen wind stond!

Leuk bedrijfsuitje voor in de winter

Wist je dat de workshop Megavlieger bouwen een perfecte activiteit is voor een bedrijfsuitje in de winter? Het bouwen gebeurt altijd binnen en daarna is het lekker om met zijn allen een frisse neus te halen terwijl we jullie gezamenlijke vlieger letterlijk als stip aan de horizon zetten.

10% korting!

Speciaal voor deze wintermaanden heeft Take Off Outdoor Events een leuke aanbieding van maar liefst 10% korting op al onze workshops! 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!