Back Back Achter de schermen

Sundance Film Festival en O2 tekenen 2 jaar bij

25 oktober 2012

AEG Europe heeft laten weten dat het Sundance London Film Festival zal terugkeren naar de Londonse bekende evenementenlocatie O2, in ieder geval in 2013 en 2014.

Nieuw werk van Amerikanse filmmakers en artiesten
De eerste editie van London Sundance Festival werd er al in april van dit jaar gehouden en toonde 27 films, waaronder veel Europese premières, met een muzikale ondersteuning door maar liefst 17 acts. De programmering van de komende editie is gefocust op het presenteren van nieuw werk van Amerikaanse filmmakers en artiesten. Sundance Institute, die jaarlijks het Sundance Film Festival in Park City in Utah, Amerika, organiseert, selecteert de films en de daarmee samenhangende programmering.

Des te spannend…
Robert Redford, president en oprichter van Sundance Institute: “Sundance werd in Londen toegejuicht dit jaar, en dit maakt een tweede jaar des te meer spannend voor ons.”

Perfecte aanvulling op huidige kalender
Alex Hill, chief finance en strategy officer bij AEG Europe: “De O2 staat erom bekend de meest opwindende acts en sporten te hosten. De komst van de  filmindustrie naar onze locatie met deze succesvolle Sundance London Film Festival is een perfecte aanvulling op onze huidige kalender.”

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!