Back Back Nieuws

Succesvolle proef met mobiele toegangsbewijzen

22 december 2009
Evenementenbureau O is 4 organiseerde afgelopen week een dynamisch evenement voor de medewerkers van Eneco Nederland. Het thema 'Upload Yourself' leende zich uitstekend voor een vernieuwende en duurzame wijze van registratie, namelijk via de mobiele telefoon.

TicketID en QR code
De medewerkers konden zich online registreren voor het evenement en ontvingen op de dag van het evenement een persoonlijke SMS met daarin een ticketID en een link naar een zogenaamde QR code. Deze beveiligde code werd eenvoudig gescand bij de ingang van de locatie met behulp van een moderne handscanner. Deze manier van registratie voorkomt dat genodigden een barcode of uitnodiging moeten uitprinten, wat aanzienlijk scheelt in het papierwerk.

Nieuwste technologie
"Wij zien als bureau dat deze duurzame manier van registreren in de toekomst voor evenementen op diverse onderdelen gebruikt kan worden. Wij streven voortdurend naar de inzet van de nieuwste technologie om onze evenementen effectief te laten verlopen," aldus Raymond Borsboom, directeur van O is 4.


Samenwerking met Narrow Minds

"Samen met Eneco zagen wij onmiddellijk de voordelen van dit systeem en hebben we dit evenement met plezier als proeftuin voor deze nieuwe dienst ter beschikking gesteld. Toen NarrowMinds ons informeerde dat deze dienst ook voor zakelijke evenementen beschikbaar zou komen, hoefden we niet lang na te denken of we het wilden inzetten."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!