Back Back Nieuws

Succesreprise Dreamgirls mogelijk door fusie

20 februari 2015
Dreamgirls gaat doorspelen in het DeLaMar Theater in de maanden mei, juni en juli. Na een tour van vijf maanden in theaters door het hele land zal de voorstelling nu nog drie maanden in een vast theater te zien zijn. 'Dit is één van de eerste voorbeelden van de mogelijkheden die de fusie van Joop van den Ende Theaterproducties en Albert Verlinde Entertainment biedt. Goedlopende shows die een vervolg kunnen krijgen in een vast theater', aldus Albert Verlinde, algemeen directeur Stage Entertainment Nederland.

Dreamgirls
Dreamgirls vertelt het verhaal van The Dreamettes, drie zangeressen die naam willen maken in de muziekwereld in de jaren ‘60. Het verhaal is geïnspireerd op het leven van The Supremes en Diana Ross. De Dreamgirls zijn Berget Lewis, Carolina Dijkhuizen en Aïcha Gill. De mannelijke hoofdrollen worden gespeeld door Edwin Jonker, David Goncalves en Clayton Peroti.

De musical werd in 2006 verfilmd en heeft dit verhaal bij een groot publiek bekend gemaakt met in de hoofdrollen onder andere Beyoncé, Jennifer Hudson en Eddy Murphy, en met bekende liedjes uit de musical als ‘Dreamgirls’, ‘One Night Only’ en ‘I am Telling You I am not going’.

Dreamgirls  is van 1 mei tot en met 26 juli exclusief te zien in het DeLaMar Theater.

Arrangementen
Stage Entertainment Theaterarrangementen biedt diverse zakelijke arrangementen vanaf 8 personen bij deze swingende voorstelling. 

Foto: Roy Beusker

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!