Succes voor Asperges in de PolderSucces voor Asperges in de Polder
Back Back Nieuws

Succes voor Asperges in de Polder

18 april 2017

Binnenkort kan weer genoten worden van het witte goud. Van 9 tot en met 14 mei vindt de tweede editie van Asperges in de Polder plaats: het bourgondische asperge-event bij Aspergehof Noordam te Woubrugge, georganiseerd door Eigenwijze Evenementen. De animo is groot, vier van de zes avonden zijn al uitverkocht.

Overweldigende belangstelling

Asperges in de Polder staat garant voor een sfeervolle, geheel verzorgde avond uit. Vormgever en initiator Hans Peter van den Bosch van Eigenwijze Evenementen is blij met de overweldigende belangstelling: 'Sinds we de vernieuwde website hebben gelanceerd, mogen we iedere dag op tientallen tot honderden bezoekers rekenen. Het is fantastisch dat een evenement al bij de tweede editie uitgroeit tot zo'n doorslaand succes.'

Culinaire verrassingen

Toonaangevende restaurants uit de regio hebben zich aan het evenement verbonden: In den Doofpot uit Leiden, Brasserie De Zalm uit Gouda, De Florijn uit Nieuwerbrug en Casa Caminita uit Ouderkerk aan den IJssel. Giovanni Caminita, TV Chef en entertainer van 24Kitchen, kleurt de zondag Italiaans. Alle Chefs zijn inmiddels druk bezig met hun voorbereidingen voor zes avonden culinair genieten. Op het buitenterras worden de gasten welkom geheten met een glas Sparkling en heerlijke amuses. Aansluitend nemen zij plaats aan lange tafels voor een smakelijk viergangendiner. Dit verschilt per dag, met culinaire verrassingen als makreel met asperges, aspergerisotto of asperges met coquilles. Iedere avond wordt afgesloten met een kaasplank van lokale kazen uit het Groene Hart en een smakelijke koffie van de KoffieTukTuk.

Volop belangstelling

Naast de culinaire invulling is er iedere avond ook live entertainment van bekende en minder bekende artiesten, onder wie Kim de Boer en Katell - beiden van The Voice of Holland - of DJ Kit-T tijdens Groovy Night. Die allround formule spreekt veel mensen aan, dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 mei zijn uitverkocht. Beide hoofdsponsoren, Hans Severs BMW & MINi en Alphaplan, tekenen voor een exclusieve avond voor medewerkers en relaties. Daarnaast zijn er diverse businessarrangementen verkocht, onder meer aan de Rabobank, die in het evenement haar focus op Agri & Food herkent. Voor zaterdag 13 en zondag 14 mei zijn nog kaarten beschikbaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!