Back Back Nieuws

Studenten van Landstede aan het werk in Bilderberg hotels

15 juni 2011
Vanaf september gaan studenten van Landstede aan het werk in hotels waaronder Bilderberg Résidence Groot Heideborgh. Hier kunnen zij terecht om praktijkervaring op te doen in een inspirerende leeromgeving.

 

Nieuwe opleiding

Dit in het kader van een nieuwe opleiding Hotel-, Congres-, Evenementenmanagement waarbij ze vier jaar lang, vier dagen per week werken en één dag naar school gaan. Uniek is dat er tijdens de opleiding een baangarantie wordt gegeven.

 

Samenwerkingsovereenkomst

Op 6 juni heeft de formele ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst plaatsgevonden in Bilderberg Résidence Groot Heideborgh te Garderen. Namens Landstede heeft Thea Leibrand, directeur Vrij & Gastvrij, in bijzijn van enkele hotels waar de leerlingen aan de slag gaan de overeenkomst bekrachtigd.

 

Aansluiting op het werkveld

‘Bilderberg oefent met passie het hotelvak uit en wij zijn blij dat we in samenwerking met Landstede een opleiding hebben kunnen opzetten die optimaal aansluit bij het werkveld. Door middel van o.a. een baangarantie zijn we op de Veluwe de komende jaren verzekerd van goed opgeleide medewerkers, die gedurende hun opleiding ervaring en kennis opdoen in gerenommeerde hotels’, aldus Herman Schreuder, General Manager van Bilderberg Résidence Groot Heideborgh.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!