Back Back Nieuws

Studenten maken stylingsets bij Jan Verhuur

23 juni 2011
Decoratieverhuurbedrijf JAN Verhuur stelde het eigen atelier ter beschikking aan de opleiding Medewerker Productpresentatie van Nimeto. De studenten mochten uit het ruime assortiment van Jan Verhuur hun eigen stylingsets maken van populaire Nederlandse televisieprogramma’s.

 

Verbeelden van een scene

Het atelier van JAN Verhuur beschikt over unieke decorstukken, rekwisieten en attributen in veel verschillende stijlen en jaargetijden zoals: een naar sigaren ruikende bruine kroeg, een hagelwit strand met palmbomen of een echte 70's disco met glitterbollen. Aan de hand van de sets van o.a. ‘Dunya en Daisy’, ‘Gooische Vrouwen’ en ‘GTST’ moesten de eerstejaarsstudenten een scene verbeelden.

 

Eigenzinnige materiaalgebruik

Voor de aankleding en inrichting mochten alle materialen, attributen en rekwisieten van JAN Verhuur worden gebruikt. De jury, onder leiding van Sjors Maass, koos de uiteindelijke winnaar. De set ‘Echte meisjes in de jungle’ door Kim van der Horst, Lotte Siers, Daniëlle van Staveren en Jorine Willemsen won de eerste prijs, vanwege het eigenzinnige materiaalgebruik, goede typering van het programma en hun doortastende teamwork en inspiratie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!