STRTFSTVL VIPSSTRTFSTVL VIPS
Back Back Nieuws

STRTFSTVL VIPS

29 januari 2020

Speciaal voor opdrachtgevers van zakelijke evenementen wordt in DeFabrique, op maandag 17 februari STRTFSTVL VIPS georganiseerd. Een exclusief eventarrangement dat je niet mag missen! Van 11.00 – 14.00 uur.

Show met verrassende acts

STRTFSTVL VIPS is een arrangement tijdens STRTFSTVL Showcase. Een beurs voor straatartiesten, circusacts en theatrale muziek. Het arrangement bevat 3 onderdelen: Een bijzondere show met verrassende acts geschikt voor de zakelijke markt. Voor de opening van een nieuw pand of als verrassend intermezzo tijdens een congres. Een act als oppepper, met of zonder branding. Acts waarmee je het verschil maakt!

Inspirerende sprekers die hun expertise met je delen

Bas Veldkamp van Event Inspiration vertelt hoe een act bijdraagt aan de totaalbeleving van een eventconcept. Marc van Laere geeft een kleurrijke bloemlezing over hoe het achter de schermen werkt bij een spectaculaire act.

Netwerken met collega’s

Tijdens de verzorgde lunch heb je gelegenheid om te netwerken met je collega opdrachtgevers. Tevens kun je kennis maken met de artiesten. Bijvoorbeeld om een op maat gemaakte act te bedenken voor je aankomende event.

Premiere AIRA Vertical Dance

Natuurlijk ben je na afloop uitgenodigd om over de beurs te lopen. Om 15.00 uur is de première van Aira Vertical Dance (Bencha Theater). Een spectaculaire verticale dans die aan de buitenkant van DeFabrique zal worden uitgevoerd.

Geef je op als je STRTFSTVL VIPS wilt meemaken.

Dit exclusieve arrangement is niet voor iedereen bedoeld. Er wordt onder meer naar de volgende criteria gekeken:
• Je bent actief betrokken zijn bij de organisatie van meerdere (zakelijke) evenementen.
• Je bent verantwoordelijk of hebt beschikking over de budgetten, de selectie van toeleveranciers en de samenstelling van het programma.
• De kosten voor dit arrangement bedragen Euro 39 excl. btw

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!