Stel online je eigen bedrijfsfestival samenStel online je eigen bedrijfsfestival samen
Back Back Nieuws

Stel online je eigen bedrijfsfestival samen

25 april 2018

Afgelopen donderdag lanceerde Festival op het Bedrijf de nieuwe 'stel zelf je festival samen' module op haar website. Via festivalophetbedrijf.nl stel je vanaf nu met een paar klikken je eigen bedrijfsfestival helemaal naar wens samen en ontvang je direct een prijsindicatie in je mail. Binnen 2 dagen volgt dan de uitgewerkte offerte gebaseerd op jouw wensen en voorkeuren. Een uniek systeem waarmee het zelf organiseren van een bedrijfsfestival nog eenvoudiger is geworden.

Summer Jam

Naast de kick-off van de vernieuwde website presenteerde Festival op het Bedrijf tevens haar eerste Live Experience. Het magazijn en de parkeerplaats waren omgebouwd tot festivalplein, waar men het nieuwe zomerfestivalconcept 'Summer Jam' live kon ervaren, inclusief de nieuwste trends op het gebied van festivalmeubilair, zomerse decoraties en streetfood. Onder het genot van een heerlijke zomercocktail, een Grab and Go Mrij-hamburger uit de foodtruck of een zelf samengestelde taco van het Do it Yourself Food-station, was het plezierig netwerken in de zomerzon die overigens ruimschoots aanwezig was.

Het Summer Jam zomerfestival neemt de gasten mee in een omgeving waarin al het goede van de zomer samenkomt. Een perfect alternatief voor de traditionele barbecue of zomerborrel. Summer Jam is een all-in concept waarmee je je collega’s echt verrast. Compleet met foodtrucks, bijzondere food-stations, festival amusement en entertainment. Het concept is te boeken vanaf 100 personen.

Mogelijkheden

Festival op het bedrijf brengt diverse festivalconcepten. Bijvoorbeeld voor een open dag, bedrijfsjubileum of openingsfeest. Daarnaast is er ook personeelsfestival bedoeld als feestavond en het familiefestival als invulling van een familiedag.

Wil je meer weten? Ga dan naar festivalophetbedrijf.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!