Back Back Nieuws

The Stage brengt nieuwe versie Assepoester

12 juli 2007
The Stage Dinner Theatre Unlimited in Antwerpen heeft ervoor gekozen om een eigentijdse versie van “Assepoester” te brengen.

Tijdens het verhaal komen we al snel bij de avond van het bal waarbij de prachtige Cinderella haar glazen muiltje verliest. Tijdens het bal worden de gasten geëntertaind door tal van artiesten. De stoere prins is volledig aan Cinderella verknocht en reist de wereld rond in de hoop zijn prinses te vinden. Het publiek volgt hem tijdens zijn zoektocht van India naar IJsland maar ook in Argentinië en Mexico. Als apotheose is de bruiloft van de prins en de prinses.

The Stage Dinner Theatre Unlimited is gelegen in het hartje van Antwerpen, nabij het Centraal Station en de Keyserlei. De formule biedt een alternatief voor het klassieke etentje. Het originele concept zorgt voor amusement van de bovenste plank. Tal van bekende artiesten bieden de gasten een spectaculaire show aan waar zang, dans, muziek en een flinke dosis humor centraal staan. De voorstellingen zijn te vergelijken met shows zoals in Parijs, Londen en Las Vegas.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!