Back Back Nieuws

Staande ovatie voor Cirque du Soleil Corteo tijdens Avant Première

02 april 2012
Voorafgaand aan de officiële première in Amsterdam vond op donderdag 22 maart de Avant Première, ofwel dress rehearsel van Corteo, plaats. Deze avond stond in het teken van ontspannen samenkomen van vrienden en familie van de cast en business partners- en vrienden van de Arjan van Dijk Groep.

 

Staande ovatie

Naast de Amsterdam Arena genoten 250 'Tapis Rouge' VIP-gasten samen met de overige 2.250 bezoekers van deze spectaculaire show. De staande ovatie aan het einde van de voorstelling liet dan ook duidelijk merken dat deze show vol passie, humor en mysterie vol lof werd ontvangen.

 

Corteo

Corteo is een feestelijke show die plaatsvindt in de verbeelding van een clown. De passie van de acteurs smelt samen met de elegantie en kracht van de acrobaten. Zij nemen je mee naar een theatrale wereld vol entertainment, comedy en spontane acties. De menselijke trekken die wij allen in ons hebben, passeren de revue.

 

Hospitality-arrangement en groepsreserveringen

Voor Corteo is het bijzondere ‘Tapis Rouge’ VIP-arrangement samengesteld; een speciaal ingerichte VIP-ruimte waar je samen met je gasten wordt ontvangen in een ‘lounge-achtige’ ambiance. Zowel vóór, tijdens als na de show kun je hier genieten van lekkere drankjes en heerlijk culinair. Tevens krijg je toegang tot de beste plaatsen, waardoor je Corteo optimaal kunt beleven. De Arjan van Dijk Groep verzorgt de catering en de kaartverkoop voor het ‘Tapis Rouge’ VIP-arrangement.

 

Tevens verzorgt de Arjan van Dijk Groep de groepsreserveringen voor Corteo (zonder catering en voor groepen vanaf 20 personen).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!