SportsSpeakers lanceert online presentatieconceptSportsSpeakers lanceert online presentatieconcept
Back Back Nieuws

SportsSpeakers lanceert online presentatieconcept

07 september 2020

Sprekersbureau SportsSpeakers lanceert een nieuw presentatieconcept, gericht op het creëren van een online presentatiebeleving. Fysieke evenementen zijn in deze tijd moeilijk te organiseren. Veel bedrijven verplaatsen hun bedrijfsevenementen of bedenken online alternatieven. Om toch in contact te blijven met medewerkers, klanten of zakelijke relaties, heeft SportsSpeakers een nieuw concept gerealiseerd; SportsSpeakers Online.

Beste virtuele studio

In samenwerking met o.a. Peter Heerschop, Erben Wennemars en Robert Doornbos zijn diverse virtuele studio’s bezocht waar vanuit de online presentaties gegeven kunnen worden. Uiteindelijk bood de studio van Faber Audiovisuals in Hilversum de juiste audiovisuele ondersteuning en talloze mogelijkheden voor interactie met het publiek om het nieuwe concept op juiste wijze te lanceren.

Interactie waarborgen

Voor SportsSpeakers en haar sprekers was het uitermate belangrijk dat de studio de juiste faciliteiten bood om de interactie met de sprekers en het publiek te kunnen waarborgen. In de studio is het nu mogelijk om extra beleving te geven aan een online vergadering, presentatie, work-out, quiz of Q&A.

Net alsof je met elkaar in een ruimte zit

Erben Wennemars zegt hierover: ‘Met de studio die SportsSpeakers heeft ontwikkeld kunnen wij als sprekers de deelnemers zien en komen ze groot in beeld als ze een vraag hebben. Hierdoor lijkt het net of ik met alle deelnemers in één ruimte zit.’ Ook Björn Kuipers, Marc Lammers, Mark Tuitert, Nicolien Sauerbreij en Gregory Sedoc zijn enthousiast na hun eerste ervaringen in de studio en werken mee aan het nieuwe, innovatieve sprekersconcept.

Max. 45.000 digitale toeschouwers

SportsSpeakers Online biedt verschillende mogelijkheden aan om een online event te organiseren en biedt ruimte aan maximaal 45.000(!) digitale ‘toeschouwers’. Zodoende kunnen klanten, medewerkers of andere genodigden over de hele wereld een eigen online experience ervaren met de studio die helemaal in eigen huisstijl gemaakt kan worden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!