Back Back Nieuws

Speekenbrink schiet: galapremière musical Cats

10 oktober 2006
De musical Cats reist door het land. De galapremière vond zaterdag plaats in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam. De musical is voor het eerst te zien als reizende productie in de veertien grootste theaters. Fans en pers waren in grote getale aanwezig om de voorstelling bij te wonen. Hans Speekenbrink maakte foto’s.

NAAR DE DIASHOW

Inmiddels zijn er meer dan 140.000 kaarten verkocht. Cats staat nog tot en met 4 november in het nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en reist vervolgens af naar de Stadsschouwburg in Nijmegen waar zij van 8 tot en met 19 november 2006 zal spelen.

Marco Bakker vertolkt de rol van Oom Deuteromium, Anita Meijer speelt de rol van Grisabella en Anouk van Nes speelt Bomballerien. De rol van Grisabella wordt na Anita Meijer afwisselend gespeeld door Pia Douwes, Vera Mann, Antje Monteiro en Lone van Roosendaal.

In de musical Cats komen alle katten diep in de nacht samen voor het vieren van het Jubikel Bal. Tijdens dit feest kiest de oudste, wijze kater een kat uit die wordt wedergeboren en zo een nieuw kattenleven krijgt. Elke kat probeert de ander te overtroeven door zich van zijn beste kant te laten zien.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!