Spanning rondom Beste Idee Awards tijdens Event17Spanning rondom Beste Idee Awards tijdens Event17
Back Back Nieuws

Spanning rondom Beste Idee Awards tijdens Event 17

31 maart 2017

Op 13 april 2017, de tweede beursdag van Event 17, wordt voor de eerste keer de Beste Idee Award uitgereikt, de onderscheiding voor het meest innoverende eventproduct van Nederland. In totaal ontving de organisatie 42 inzendingen in de drie categorieën: Culinair/Sfeer & Smaak, Interieur/Creatie & Design en Audiovisueel/Online &Techniek. De deskundige jury heeft zich gebogen over de inzendingen en per categorie 3 innoverende ideeën/producten genomineerd.

Culinair: Sfeer & Smaak

VR Dining – VR Uil Solutions BV
Ice rolls – Looping Good
Print Je Pannekoek – Print Je Pannekoek

Audiovisueel: Online &Techniek

Shake-On – Shake-on BV
Plugify – Artiesten boek je eenvoudig online
3d Live Experience – Live Legends

Interieur: Creatie & Design

Locatie Centrale – Platform voor leegstaande locaties
Indoor Outdoor Experience – De Schildkamp
Taste the Dutch Masters – SLUIK. & Creative Chef

Publieksprijs

Vanaf vandaag kan ook het publiek stemmen op zijn favoriete innovatie. Dit kan op de speciale website: www.event.nl/beste-idee-award-2017 én via de app van Event 17. De app is binnen enkele dagen te downloaden via de app store en google play. Stemmen kan tot en met woensdag 12 april, 18.00 uur. Daarna worden alle stemmen geteld.

Live uitreiking

De live uitreiking van het Beste Idee Award vindt plaats op donderdag 13 april van 16.30 tot 17.30 uur in de Content Village van Event 17. Alle genomineerden presenteren zich hier aan de zevenkoppige jury. Na een kort beraad zal de jury, onder leiding van juryvoorzitter Sjoerd Weikamp van EventBranche.nl, de winnaars per categorie én de publieksprijs winnaar bekend maken. De uitslag wordt dus door de jury en door het publiek bepaald.

Je bent welkom op onze stand D073

Ook High Profile Events is natuurlijk aanwezig tijdens Event 17. Bezoek ons op stand D073, waar we graag met je bijpraten. Ook brengt vanaf deze stand onze redactie je op de hoogte van de belevenissen van andere bezoekers, dus houdt onze website en twitter #Event17 in de gaten. Tot dan!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!