Back Back Nieuws

Soulful arrangementen bij St. Jan Black Gospel Night

04 november 2015
Naast Gouda bij Kaarslicht, Kaarsjesavond en de schaatsbaan op de Markt heeft Gouda er een traditie bij in de gerestaureerde St. Jan. Op dinsdag 15, woensdag 16 en vrijdag 18 december zal namelijk net als vorig jaar het Chosen Gospel Choir, bekend van De Vrienden van Amstel, The Voice of Holland en Beat The Best, een gospelconcert geven. Hind en Pearl Joan zullen gastoptredens verzorgen. Eigenwijze Evenementen is de organisator achter St. Jan Black Gospel Night en kijkt uit naar de komende december maand: 'Met soulful gospelmuziek, vuurkorven, dampende glühwein en kaarslicht langs de gebrandschilderde ramen belooft het weer bijzondere avonden zo vlak voor de kerstdagen.'

Kippenvelmomenten
Het Chosen Gospel Choir is bekend van diverse TV- en live concerten, onder andere als achtergrondkoor bij Roel van Velzen. 'Deze professionele 20 koppige formatie staat garant voor een swingende avond in Gouda. Daarnaast Hind en Pearl Joan met hun prachtige zang zullen zorgen voor kippenvelmomenten bij het publiek', stelt de organisatie. 

Kaas, wijn en warmte
Naast de muziek en de sfeervolle locatie schenkt ’t Reeuwijks Wijnhuis diverse wijnen en zijn er Goudse kazen na afloop. Kaarten zijn online te bestellen via de website of via de diverse verkooppunten in de regio.

Voor zakelijke arrangementen kun je contact opnemen via info@eigenwijze-evenementen.nl


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!